İstanbul’un yeni yıldızı “Turkish Airlines Lounge Istanbul”

Sefer yaptığı 105 ülke ile dünyanın en çok ülkesine uçan Türk Hava Yolları, hayata geçirdiği birçok yenilikle yolcularının beklentilerine cevap veriyor. Türk Hava Yolları‘nın Dünya’ya açılan kapısı, İstanbul’daki özel yolcu salonu “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş hâliyle keyif ve konforun sınırlarını zorluyor.

İstanbul’un yeni yıldızı “Turkish Airlines Lounge Istanbul”

Sefer yaptığı 105 ülke ile dünyanın en çok ülkesine uçan Türk Hava Yolları, hayata geçirdiği birçok yenilikle yolcularının beklentilerine cevap veriyor. Türk Hava Yolları‘nın Dünya’ya açılan kapısı, İstanbul’daki özel yolcu salonu “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş hâliyle keyif ve konforun sınırlarını zorluyor.

İstanbul’un yeni yıldızı “Turkish Airlines Lounge Istanbul”
04 Nisan 2014 - 19:51

Ayrıcalıklı ikram konseptiyle ikram servisinde dünya standartlarını belirlemeye devam eden Türk Hava Yolları, bu alanda layık görüldüğü ödüllerle küresel platformda adından sıklıkla söz ettiriyor. Türk Hava Yolları, müşteri memnuniyeti odaklı farklı ve yeni hizmetler geliştirme prensibiyle yolcularını, uçuş deneyimlerinin tamamında benzersiz bir konfor ve rahatlıkla buluşturuyor.

Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde hizmet veren “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş haliyle bugün yolcuların hizmetine sunuldu. Geliştirdiği farklı hizmet anlayışı ile keşfetmeyi seven herkese keyifli bir seyahat deneyimi yaşatan Türk Hava Yolları, özel yolcu salonunun yeni katı ile havalimanı hizmetlerine ilâve bir zenginlik katıyor. Dünyanın en iyi 10 özel yolcu salonu listesinde yer alan “Lounge Istanbul”un, modern ve gelenekseli harmanlayan tasarımı ile ilâve yeni bölümleri sonrası zirvenin en güçlü adayı olması öngörülüyor.

Yapımı 2,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan salona, mevcut 3500 m2’lik alana ilâve olarak 2400 m2’lik geniş bir alan kazandırıldı. Toplam 1030 kişilik oturma kapasitesine sahip salon hem sakin vakit geçirmek hem de eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Salonda mevcut bulunan zengin ikram çeşitleri, özel dinlenme ve duş alanları, çocuk oyun alanı, kütüphane, bilardo salonu, mescit, telekonferans salonu ve masaj hizmetine ek olarak ilâve dinlenme ve duş alanları ve masaj yatakları yer alıyor.

Kare şeklindeki ilâve salonun tam ortasında yer alan, “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un her iki katındaki aktivite ve ikram unsurlarını birbirine bağlayan helezonik merdiven, Türk Hava Yolları’nın dev küresiyle bütünleşiyor. Merdiven, Dünya’nın en fazla ülkesine uçan Türk Hava Yolları’nın, Dünya’nın farklılıklarını bir araya getirme tutkusunu simgeliyor. Yolcular, helezonik merdivenin boşluğunda konumlandırılmış ve özel dekorasyonu ile sokak görünümü kazandırılmış çay bahçesinde dinlenirken simit ve çay ikilisinin lezzetine varabilecekler.

Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin belirgin unsurları; revaklarla donatılan “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un her bir bölümünde, misafirlerini şaşırtan ve keyiflendiren farklı aktivite ve deneyimler bulunuyor. Yolculara minyatür bir İstanbul prototipi üzerinde araba yarışı heyecanı sunan yarış pisti ve bir diğer aktivite platformu; oyun konsolları uçuş öncesi bekleme süresini değerlendirme imkânı sunuyor.

Keyifli ortamında daha uzun vakit geçirebilmek adına havalimanına erken gelen yolculara ayrıcalıklı konforun kapılarını açan “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un bir diğer sıra dışı özelliği ise son teknoloji ürünü bir golf simülatörüne sahip olması. Son yıllarda gerçekleştirdiği sponsorluk faaliyetleriyle golf sporuna destek veren Türk Hava Yolları, ‘Turkish Airlines Open’ turnuvasının isim sponsorluğundan aldığı ilhamla, dileyen yolcularına uçuş öncesi interaktif bir simülatör içerisinde golf heyecanı yaşatacak.

Genişletilen salonda çeşitli oyun ve canlı performansların sunumuna imkân tanıyan sahne ve gösteri alanı, misafirlerini yenilik ve farklılıklarla buluşturarak hoş sürprizler hazırlayacak.

Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bir havayolu şirketinden beklenenden farklı bir anlayışla misafirlerinin beğenisine sunan Türk Hava Yolları’nın özel yolcu salonunda yer alan Viyana’nın ünlü Demel pastanesi, hazırlık sürecinde klâsik tasarımlı bakır bir davlumbaz altında renkli mini şovların sergilendiği, hem göze hem damağa hitap eden mantı ve gözleme gibi her ay farklı bir bölgenin yöresel lezzetlerinin ikram edildiği yöresel köşe, özel fırınından henüz çıkmış meşhur Türk pidesi ile böreğinin lezzetine varılabilecek ayrı bir alan ve yine salonun farklı noktalarına yerleştirilen zengin meyve, salata, meze ve kuruyemiş ikram üniteleri dünya vatandaşlarını Türk misafirperverliğiyle buluşturmaya devam edecek.

Havayolu ikramına yeni bir anlayış ve lezzet getiren TURKISH DO&CO, tüm tasarım ve uygulamasını yaptığı özel yolcu salonu “Turkish Airlines Istanbul Lounge”un işletmesini de üstlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum